Drie jaar geleden begonnen veel fabrikanten intuïtieve producten op de markt te brengen. Je hebt misschien de Samsung Family Hub-koelkast met camera’s erin gezien. Er is een wasserette met wifi (om de een of andere reden) en een breed scala aan producten die zijn ontworpen om het leven gemakkelijker te maken.

Wandovens en inductiekookplaten staan echter bovenaan de lijst met producten om te overwegen. Inductie is krachtiger dan elke professionele kookplaat met een hoog BTU. Het suddert ook beter, dat laten we je in dit recept zien.

Wandovens zijn nu flexibeler omdat u uw voedsel, gewicht en gaarheid kunt programmeren en vervolgens kunt weglopen. Geen giswerk meer. De Wolf-wandoven gebruikt hogesnelheidsventilatoren in plaats van een ventilator om een betere luchtcirculatie en gelijkmatig koken te garanderen.

Wolf Inductiekookplaat – CI365T

Functies

  • Inductiekookplaat 91 cm
  • 5 kookzones
  • Optie 5: Brugzone
  • Boost-modus
  • Pan Sensing, Smeltinstelling
  • Onafhankelijke timer
  • Indicatoren en bedieningspaneelvergrendeling
  • Overgangsstijl
  • Roestvrijstalen afwerking

Wolf Wandoven – DO30/PM

Functies:

  • 76 cm dubbele elektrische wandoven
  • 5,1 cu0,0 m Dual Verticross Convectie Ovens
  • 10 kookstanden
  • Zelf schoon
  • Gastronomische modus
  • Professionele temperatuursonde

Het Recept Van Vandaag

Hier is een heerlijke traktatie om samen met uw kinderen te maken nu ze terug zijn van de zomervakantie. Dit is een eenvoudig recept dat gemakkelijk te maken is en geschikt is voor kinderen. Niets geeft meer voldoening dan zelfgemaakte mueslirepen voor zomerkampen en strandtrips!

Ik heb de Wolf-inductie-eenheid gebruikt vanwege zijn vermogen om op laag vuur te sudderen en zijn reinigbaarheid voor het koken van de siroop. Daarna gebruikte ik de Wolf M-serie ovendehydratatiemodus om de staven knapperiger te maken om textuur toe te voegen.

Het gebruik van convectie maakt uitdroging mogelijk door de blower; de blazer versnelt het drogen en verdampt overtollig vocht.

Goodness Mueslirepen

Ingrediënten:

  • 1/3 kopje plantaardige olie
  • 1/3 kopje honing of agave nectar
  • 1/3 kopje Lichtbruine suiker
  • 1/8 tl Zout
  • 1 theelepel. Vanille-extract
  • 1 kopje bruine rijst granen
  • 1 kop haver, snel koken
  • kopje Kokosnoot, geraspt of amandelen, in plakjes
  • Beker Geassorteerd gedroogd fruit (gehakt of chocoladeschilfers)

Methode van voorbereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 170F in de dehydratatiemodus. Spuit aluminiumfolie op een vierkante pan van 23 cm en bekleed deze met aluminiumfolie. Meng in een kleine pan de olie, honing, bruine suiker en zout.

Breng op laag vuur aan de kook of laat sudderen tot de suiker is opgelost. Roer het extract erdoor en haal het van het vuur. Laat afkoelen.

  • Combineer de bruine rijst, haver en kokos in een grote kom. Als u chocoladeschilfers gebruikt, roer dan de siroop erdoor nadat deze is toegevoegd. Meng de droge ingrediënten met elkaar en sprenkel de honingsiroop over de ontbijtgranen. Roer om granen te coaten. Als je chocoladeschilfers gebruikt, vouw ze dan voorzichtig in en gooi het granola-mengsel onmiddellijk in de voorbereide pan. Spuit je handen in met panspray en druk het mengsel naar beneden om het in de pan te verpakken en vorm de mueslireep tot één massa. Bak gedurende 1 uur en 20 minuten.
  • Laat de pan 30 minuten tot een uur in de oven afkoelen. Keer het dan om op een snijplank. Snijd in repen. Laat de staven minimaal 2 uur opstijven.
  • Voor eerlijke productvergelijkingen en how-to’s, evenals recepten, abonneer u op de Yale Blog. In 2015 werd de Yale Blog door meer dan 5 miljoen mensen gelezen.